„Marketingul este cheia rezultatelor extraordinare pe care le poate obtine firma” Peter Fisk
Neolevel - Full Time Marketing
Neolevel - Full Time Marketing Home Companie Servicii Resurse BLOG CONTACT

home / companie / cariere /
Cariera


Neolevel este o companie in crestere. Chiar daca in momentul de fata nu cautam candidati pentru un post anume, suntem mereu interesati sa cunoastem oameni care isi doresc o cariera in marketing.

Ce cautam?

Suntem foarte selectivi in alegerea candidatilor care se vor alatura echipei si suntem foarte pretentiosi.

Fiind o agentie de consultanta, va trebui sa stapanesti foarte bine domeniul pe care vei activa. Noi iti vom oferi training si te vom ajuta sa iti maresti nivelul de cunostinte, dar va trebui sa demonstrezi ca ai baza necesara de cunostinte si pasiunea pentru domeniul ales.

Cautam oameni care au ambitia de a deveni cunoscuti prin profesionalism.
Cautam oameni cu ochii deschisi, atenti mereu la piata, pusi la curent cu noutatile si mai ales capabili sa observe elementele de marketing in mediul lor.

Fiind in afacerea in care trebuie sa ii invatam pe altii, vom cere intotdeauna performanta, rapiditate, dezvoltare permanenta. Formarea unui consultant nu inceteaza niciodata, iar un consultant bun este si isi doreste sa fie mereu mai informat decat concurentii sai.

De ce sa lucrezi la Neolevel?

 >> Din pasiune pentru marketing. Aici vei intalni profesionisti in marketing care te vor stimula sa te dezvolti in acest domeniu minunat. Vei primi training, vei avea de citit, vei invata si ii vei invata pe altii.

 >> Pentru ca vei avea contact cu o lume dinamica, cu clienti care au provocari din cele mai variate, cu oameni importanti, cu profesionisti din alte domenii si chiar din marketing.

 >> Pentru ca iti vei dezvolta potentialul. Credem ca orice experienta este un beneficiu pentru viitor, si sustinem dezvoltarea personala a fiecarui membru al echipei.

 >> Pentru ca oferim sisteme de dezvoltare personala, traininguri si pentru ca ai la dispozitie mereu pe cineva care sa te ghideze si care sa iti raspunda la intrebari.
    
 >> Pentru ca satisfactia materiala este direct proportionala cu performanta.  Vei avea un salariu competitiv, dar vei putea influenta direct veniturile castigate prin contributii directe la succesul firmei. Vei cunoaste perfect sistemul de beneficii si bonusuri la care sa te astepti si vei sti cum sa iti dozezi eforturile pentru a obtine venituri la nivelul la care aspiri.

 >> Pentru ca poti avea program flexibil. Lucram cu obiective, taskuri, cu termene limita si cu ghidare, dar nu impunem un program fix. Nu prezenta te mentine in companie, ci rezultatele.


Joburi disponibile

Momentan nu avem nici un job disponibil, dar te invitam sa ne trimiti CV-ul tau. Analizam cu precadere aplicatiile primite direct, considerand ca arata un interes real de a face parte din echipa Neolevel.

Trimite CV-ul
Pentru a aplica la oricare din joburile disponibile sau pentru a trimite o aplicatie deschisa, trimite-ne la e-mail: jobs@neolevel.ro urmatoarele documente:
>> CV  preferabil in limba Engleza, care sa contina elemente de portofoliu (daca este cazul) si detalii ale experientei de munca anterioara
>> O scrisoare de intentie de maxim o pagina prin care sa demonstrezi motivatia si capacitatea de a face parte din echipa Neolevel
>>  O fotografie recenta 
>>  Datele de contact complete si actuale
>>  Acordul de a fi testat pentru aptitudinile necesare obtinerii postului.
 
Este foarte probabil ca in cazul in care CV-ul tau este selectat pentru faza urmatoare de selectie, sa te rugam sa realizezi un studiu de caz, un proiect, o proba prin care sa ne arati ca esti cel mai bun. Mentionam ca te vom contacta numai in cazul in care CV-ul tau a trecut prima etapa de selectie.
 

Practica pentru studenti


Programul de practica Neolevel se adreseaza studentilor care vor sa puna in practica, elementele teoretice pe care le-au studiat in facultate. Absolvirea Programului poate fi echivalata cu nota pentru practica universitara.

Programul se desfasoara in sesiuni de cate 2-3 saptamani. In fiecare sesiune, internul va lucra impreuna cu echipa Neolevel, primind suportul unui membru  cu experienta al echipei care ii va monitoriza activitatea si ii va raspunde la intrebari, ajutandu-l sa isi finalizeze sarcinile primite.  Programul de lucru este de minim 4 ore pe zi, iar activitatea internilor nu este remunerata.

Daca te vom selectiona, trebuie sa stii ca vei beneficia de suportul unui senior din cadrul companiei. La finalul sesiunii de practica vei primi o adeverinta si o diploma de absolvire a Programului, cat si o eventuala recomandare din partea Neolevel care va reflecta activitatea ta din timpul practicii.

Daca si noi si tu vom fi multumiti de colaboarea pe care am avut-o, este posibil sa te invitam sa te alaturi echipei noastre.

Pentru a face practica la Neolevel trebuie:
>> Sa fii student sau masterand;
>> Sa trimiti pe adresa de email office@neolevel.ro un curriculum vitae si o scrisoare de intentie;


Cariere in afara Neolevel

Serviciul de consultanta in resurse umane oferit de Neolevel clientilor, inseamna si oportunitati de angajare pentru tine.

Daca unul din clientii Neolevel doreste sa angajeze o persoana specializata in marketing, vom posta jobul disponibil pe situl nostru si ne vom ocupa de selectia candidatului cel mai valoros pentru activitatea respectiva.

Aplica la fel cum ai aplica pentru un job in cadrul Neolevel. Te vom contacta in caz ca am selectat CV-ul tau si iti vom da toate detaliile necesare despre compania si pozitia pentru care avem in vedere sa te recomandam.