„Marketingul este cheia rezultatelor extraordinare pe care le poate obtine firma” Peter Fisk
Neolevel - Full Time Marketing
Neolevel - Full Time Marketing Home Companie Servicii Resurse BLOG CONTACT

home / companie / centru_media /
Centru Media


Stirile Neolevel:

Lavinia GHEORGHE preda un Training de Marketing pentru cafenele, Baruri si Restaurante. (Bucuresti, 17 Martie 2009).  Trainingul CarciuMarketing va avea loc pe 17 Martie 2009, la Hotel Caro si este realizat in parteneriat cu firma de training Picant. Trainigul va contine elemente teoretice de marketing prezentate de Nicolae Naumof si o incursiune in managementul localurilor de alimentatie publica prin prisma unui marketing profesionist ce are ca scop crearea si mentinerea clientilor fideli, prezentata de Lavinia Gheorghe. (citeste toata stirea)

Neolevel la Cityscape Dubai.
(10 Octombrie 2008)  In perioada 6-9 Octombrie 2008 a avut loc in Dubai, UAE, cel mai mare eveniment din industira imobiliara mondiala – Cityscape Dubai. Cityscape consta in doua mari evenimente paralele: cel mai mare targ de imobiliare din lume, unde se prezinta participantii in aceasta industrie de la dezvoltatori, agentii imobiliare, arhitecti, manageri de proiecte, decoratori, si conferintele Cityspape – o serie de traininguri si conferinte cu invitati de marca ce au un cuvant de spus in Imobiliarele mondiale. Delegatia Neolevel a participat la acest eveniment, improspatand cunostintele despre situatia pietei imobiliare din Emiratele Arabe Unite, din Orientul Mijlociu si pe plan mondial. (citeste toata stirea)
 
 

Citeste toate stirile Neolevel...


Contacte de presa
:

Lavinia Gheorghe – Managing Director
lavinia@neolevel.ro
tel 0744334240

Daca esti jurnalist si te intereseaza noutati despre noi, despre piata sau ai vrea sa fii invitat la evenimentele noastre, trimite-ne un e-mail cu datele tale de contact si numele publicatiei/agentiei/postului unde lucrezi.

Comunicate de presa
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi comunicatele noastre de presa. (introdu adresa ta de e-mail in spatiul din stanga paginii)


Galerie Foto

Arhiva de stiri si evenimente