“Marketingul se invata intr-o zi, dar se stapaneste intr-o viata” Philip Kotler
Neolevel - Full Time Marketing
Neolevel - Full Time Marketing Home Companie Servicii Resurse BLOG CONTACT

home / companie / echipa /
Echipa


Draga Vizitatorule,

Ma bucur sa iti pot prezenta compania Neolevel Strategic. Motivul pentru care am inceput aceasta firma a fost pasiunea pentru marketing si dorinta de a-i invata pe cei care au firme in alte domenii cum sa se foloseasca de marketing.

Neolevel este atat o agentie de marketing cat si un concept de companie de servicii. Este un mod de gandire. Neolevel inseamna sa vrei sa duci un lucru la un nivel superior, prin strategie, creativitate, inventivitate si ambitia de a face lucrurile cat mai bine.

E ca un joc video in care zona de joc este reprezentata de situatia actuala a companiei  client, iar noi, jucatorii, avem de rezolvat probleme din cele mai diverse ca sa putem trece la urmatorul nivel, care la randul sau ne va prezenta provocari complexe. Sa poti trece de unele probe, ai nevoie de instrumente, de putere, de energie si de o cunoastere a mediului in care joci. Scopul jocului sta in imbunatatirea valorii oferite de companii clientilor lor, in cresterea vanzarilor, in crearea unei imagini coerente, in dezvoltarea unui brand.

Dar marketingul, pe cat este de frumos si usor de inteles, pe atat este de complex si in legatura cu toate elementele afacerii. Un marketing integrat, profesionist, coerent si constant pe termen lung necesita o investitie foarte mare de timp, bani si resurse umane specializate. Foarte putine companii isi pot permite un marketing complet, iar acestea sunt printre cele mai puternice din lume.  O companie mica sau medie, un start-up sau o firma oarecare de comert, nu are nici o sansa sa se lupte cu gigantii.

Vestea buna este ca orice actiune de marketing adauga valoare companiei, atata vreme cat este facuta corect, cat este legata de alte actiuni intr-un plan coerent, cat este adaptata la conditiile pietei si urmareste un obiectiv realist.

Neolevel este o companie cu experienta la client, ceea ce ne da o capacitate de a intelege problemele cu care se confrunta o firma si o dorinta de a le rezolva fara sa disturbe sistemele existente. Cu asta ne deosebim de restul consultantilor. Desi avem cunostinte de specialitate foarte bine puse la punct, nu suntem teoreticieni.

Pentru ca intelegem confruntarile curente ale companiilor mici si mijlocii, am creat o serie de servicii care pot contribui la imbunatatirea valorii lor de piata, pe masura capacitatii fiecareia de a investi in marketing. Am dezvoltat ceea ce noi numim  vitamine de marketing – servicii punctuale care au potentialul de a da energie firmei.

Am observat si nevoia ca managerii companiilor sa inteleaga mai bine unele concepte, iar personalul lor sa poata sa se ocupe de unele proiecte specifice, fara sa fie nevoiti sa angajeze firme specializate. Pe acestia ii invitam la traininguri punctuale, de scurta durata si care le ofera exact informatia necesara sa poata finaliza un proiect in conditii de eficienta.

Credem cu tarie ca scopul final al actiunilor de marketing este cresterea vanzarilor pe termen scurt si lung.
Speram ca ne vei deveni client si te vom putea ajuta in activitate. Suntem nerabdatori sa lucram impreuna si asteptam sa ne contactezi.

Cu stima pentru toti clientii prezenti si viitori, cu pasiune pentru marketing,
Cu respect,

Lavinia Gheorghe
Managing Director

fa cunostinta cu echipa Neolevel