"Multi primesc sfaturi, putini profita de ele" Publilius Sirius
Neolevel - Full Time Marketing
Neolevel - Full Time Marketing Home Companie Servicii Resurse BLOG CONTACT

home / companie / portofoliu /
Portofoliu


Partenerii Neolevel

Pentru a va oferi servicii cat mai bune si cat mai rapide, Neolevel lucreaza impreuna cu parteneri de incredere care impartasesc aceeasi pasiune pentru excelenta:

Specialisti in strategii de marketing
Copywriteri si art directori
Tipografii,
Organizatori de evenimente,
Agentii PR,
Agentii de Publicitate,
Agentii specializate pe CRM,
Agentii de  Marketing Direct,
Agentii Web Marketing,
Companii de Cercetare de Marketing
Arhitecti
 
Suntem constant interesati de posibile parteneriate cu companii ce impartasesc cu noi pasiunea pentru excelenta si impreuna cu care putem oferi servicii complete clientilor nostri.

Daca sunteti interesati sa deveniti parneter Neolevel, contactati-ne.


Clientii nostri

In prezent derulam proiecte de marketing pentru clienti din domeniile HORECA, Imobiliare, Turism, Retail, Comert International, Optica medicala, Servicii de infrumusetare.  

Pentru detalii privind experienta noastra anterioara, si daca doriti sa aflati cum va putem ajuta sa faceti un marketing eficient, va rugam sa ne contactati.


Proiectele Neolevel

In afara de proiectele pentru clienti, Neolevel dezvolta si proiecte proprii. Preferam proiectele prin care reusim sa aducem mai multa cunoastere despre marketing in randul tinerilor - studenti si proaspat absolventi - dar si printre specialisti din alte domenii, antreprenori si manageri de companii.

Educarea diverselor publicuri in ceea ce priveste principiile marketingului, valoarea unui brand, necesitatea coerentei in activitate si mai ales importanta marketingului in mediul de afaceri, este una din aspiratiile noastre cele mai mari. 

De aceea, suntem interesati sa dezvoltam proiecte proprii, dar si sa ne asociem cu organizatii ce impartasesc acelasi interes pentru educare si cunoastere ca si noi.

Neolevel Mentorship este un proiect propriu prin care ghidam 5 tineri marketeri in primul lor an de activitate intr-o companie. Participantii la programul de mentorship se afla in legatura directa cu un reprezentant Neolevel oridecateori au nevoie de sfaturi si ghidare in activitatea lor de zi cu zi. 

Astfel, acesti viitori profesionisti in marketing vor trece mai usor peste provocarile de la noul loc de munca, vor reusi sa invete cum sa aplice elementele teoretice in activitatea curenta, cum sa-si prezinte proiectele catre superiori si colegi, cum sa aleaga furnizorii si ce sa le solicite, si mai ales, vor invata tactici prin care sa poata face un marketing profesionist chiar daca nu se afla intr-o companie cu experienta in marketing.
De la a ne expune o parere si a oferi un sfat, pana la a-i invata cum sa desfasoare activitati specifice, Neolevel vine in suportul a 5 tineri in fiecare an.

Pentru a accede la programul de mentorship, trebuie:
>> sa fii angajat cu acte in regula intr-o activitate de marketing
>> sa fii in primul an de activitate de marketing
>> firma la care lucrezi sa nu aiba propriile programe de formare profesionala a juniorilor
>> sa fi obtinut rezultate bune atat la licenta cat si pe parcursul studiilor (media anuala sa fie minim 8.00, media de la licenta de minim 8,50, iar notele de la examenele de Marketing, Management, Comunicare, si alte materii relevante sa nu fie mai mici de 9.00)
>> sa aplici pentru programul de mentorship trimitandu-ne un CV, copie dupa diploma de Licenta si dupa contractul sau cartea de munca, cat si o scrisoare prin care ne explici de ce crezi ca ai nevoie de un mentor pe perioada primului an de munca.
 
Selectia se face in sistem admis/respins, in limita a celor 5 locuri disponibile, dupa regula primul venit-primul servit. Locurile se elibereaza pe masura ce ucenicii incheie primul an de munca, iar Neolevel poate accepta in program un participant admis din lista de asteptare.  Vom anunta eliberarea locurilor in sectiunea de stiri a site-ului nostru si pe blog.

 
Proiect de traininguri deschise de scurta durata (2-5 ore), pe activitati punctuale de marketing, care se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, ca in sufrageria unui prieten. Traingurile de sufragerie contin o parte teoretica care se refera la o activitate specifica de marketing, un workshop pe aceeasi tema si dezbaterea provocarilor si problemelor care pot aparea in realitate atunci cand se desfasoara activitatea respectiva.
Afla mai multe detalii despre trainingurile The Livingroom si programul de training. Inscrie-te pentru a primi detaliile de locatie si tema, trimitand un e-mail cu subiectul "The Livingroom".


Trainingurile Picant
- parteneriat in programe de instruire in marketing.
Neolevel se asociaza cu firma de training Picant in programe de instruire in marketing. Cea mai comuna forma de participare este prin construirea si sustinerea unui training in cadrul Picant, in colaborare cu reprezentantii lor, dar si prin participarea la evenimentele de networking, la conferinte si alte activitati dedicate. Suntem mandri de parteneriatul cu firma Picant, ambele companii impartasind aceleasi valori si aceeasi pasiune pentru educatia de marketing si formarea viitorilor profesionisti.

Urmatorul training Picant este: , Training de Marketing pentru cafenele, Baruri si Restaurante, la Hotel Caro, in data de 17 Martie 2009, intre  orele 8:30 si 18:30. Trainerii CarciuMarketing sunt Nicolae Naumof (Picant) si Lavinia Gheorghe (Neolevel). Afla mai multe.