„Marketingul este cheia rezultatelor extraordinare pe care le poate obtine firma” Peter Fisk
Neolevel - Full Time Marketing
Neolevel - Full Time Marketing Home Companie Servicii Resurse BLOG CONTACT

home / servicii / consultanta_marketing /
Servicii de Consultanta in Marketing


Lista destul de lunga de servicii oferite de Neolevel va va convinge de stilul, rigurozitatea si complexitatea activitatilor noastre, cat si de importanta majora pe care o dam proceselor, organizarii, analizei, planificarii, sistemelor si managementului in general. Dar facem toate acestea prin prisma marketingului profesionist.

Oferim clientilor nostri o serie relativ completa de servicii de consultanta pe probleme specifice de marketing strategic si operational dar si servicii de management al activitatii de marketing.

Odata ce incepem sa colaboram pentru rezolvarea problemelor de marketing, Neolevel poate fi considerat un departament de marketing externalizat al companiei pentru care lucram.  Devenim un partener de incredere al managerilor, care actioneaza avand un singur scop - acela de a ajuta compania sa-si atinga obiectivele de afaceri prin intermediul unui marketing profesionist.
 
 
Serviciile noastre de Consultanta in Marketing sunt:

Audit de marketing. 

O analiza completa a activitatilor de marketing existente si a potentialului de marketing al companiei este baza oricarei strategii de marketing. Detalii serviciu.

Consultanta strategica si operationala de marketing.

Consultanta strategica de marketing
include o serie de programe destinate rezolvarii problemelor de marketing ale companiei. Printre proiectele posibile se numara Construirea de planuri si strategii de marketing si de comunicare, strategii de pozitionare, bugete de marketing si media, strategii de produs, distributie si asa mai departe. Detalii serviciu.

Consultanta operationala de marketing se asigura ca firma implementeaza strategia si programele in mod corect, fara irosirea resurselor si focalizat spre rezultatele dorite. Detaii serviciu.

Consultanta strategica de vanzari

Echipa de vanzari este probabil cea mai importanta resursa de marketing a firmei, dar este si o resursa dificil de administrat.  Neolevel ofera o serie de servicii de consultanta in scopul imbunatatirii sistemelor de vanzi si cresterii vanzarilor companiei. Detalii serviciu.

Servicii de comunicare si publicitate

Neolevel poate realiza pentru clientii sai unele proiecte specifice domeniului publicitatii si al comunicarii,  fara a apela la agentii partenere si fara a supune clientul la costuri suplimentare. Detalii serviciu.

Alocarea bugetelor de marketing

Am la dispozitie suma X cu care vreau sa ma promovez. Cum distribui banii?
Aceasta este una din dilemele cele mai dificile cu care se confrunta un om de marketing. Tendinta este de a da banii in principal pe publicitate, desi exista multe actiuni de marketing care necesita bugete  uneori mai mici si care au rezultate directe. Detalii serviciu.

Consultanta pentru Pitch

In alegerea agentiilor de publicitate, media, PR sau comunicare web, si in alegerea campaniei preferate, vorbim de sume mari de bani si de increderea acordata unor firme specializate. Daca nu exista un specialist de marketing in firma,  cum alegeti agentia cea mai buna si campania cea mai eficienta? Puteti apela la implicarea Neolevel in acest proces, organizind si urmarind toate etapele licitatiei. Detalii serviciu.

Coaching de marketing

Coachingul de marketing este un program dezvoltat de Neolevel cu scopul de a ghida, a motiva, a oferi suport in activitatea curenta de marketing a companiilor. Detalii servicii.

Solutii strategice de dezvoltare – marketing la nivel inalt.

Marketingul la cel mai inalt nivel are ca rezultat direct dezvoltarea afacerii pe toate planurile, crearea de valoare pentru clienti si mentinerea valorii de piata pe termen lung. Pentru clientii speciali cu care Neolevel are o relatie lunga, cunoscand detalii ale afacerii, echipa poate propune solutii strategice de dezvoltare. Detalii serviciu.


Alte servicii de consultanta in afaceri si marketing:

Neolevel a dezvoltat o serie de servicii personalizate pentru companii care activeaza in anumite domenii specifice, in special pentru companii start-up sau pentru cele care au planuri de extindere pe plan international.

Servicii de marketing pentru domenii specifice:

Cunoscand in detaliu  mediul de afaceri, piata pe care firma doreste sa intre, sau domeniul de activitate al firmei client, Neolevel poate dezvolta programe de marketing dedicate. Detalii serviciu.

Serivicii internationale:

Aceste servicii sunt fie adresate firmelor mici si medii ce doresc sa intre pe piata romaneasca, fie pentru companii romanesti care doresc sa patrunda pe unele piete straine cunoscute de specialistii Neolevel. Detalii serviciu si piete.

Sisteme integrate de management al marketingului. 

Consultanta in crearea de proceduri de marketing, vanzari, CRM, modelarea proceselor in vederea integrarii activitatilor si proceselor de marketing pentru manageri, cat si dezvoltarea de sisteme pentru eficientizarea proceselor. Detalii serviciu.


Desi lunga, lista de servicii oferite de Neolevel este in continua dezvoltare. Ne concentram pe atragerea de profesionisti specializati si foarte experimentati in cele mai variate domenii ale marketingului, tocmai pentru a putea acoperi cat mai bine aceasta activitate esentiala a oricarei firme.

Marketingul este un domeniu vast, dar crucial pentru succesul pe piata al tuturor companiilor, iar Neolevel aspira sa poata oferi servicii si programe la un nivel profesional de excelenta.

Contactati-ne pentru a stabili o intalnire si a determina impreuna modalitatile prin care Neolevel va poate ajuta sa obtineti succesul de piata.