„Marketingul este cheia rezultatelor extraordinare pe care le poate obtine firma” Peter Fisk
Neolevel - Full Time Marketing
Neolevel - Full Time Marketing Home Companie Servicii Resurse BLOG CONTACT

home / servicii / consultanta_marketing / pitch /
Consultanta pentru Pitch


Alegerea agentiilor de publicitate, media, PR, comunicare web, etc, este un proiect extrem de important care nu poate fi luat cu lejeritate.

Vorbim de sume mari de bani care vor fi cheltuite si de alocarea increderii catre firme specializate. Daca nu exista un specialist de marketing in firma, puteti alege dupa propriul gust, sau puteti apela la implicarea Neolevel in acest proces.

Putem crea pentru dumneavoastra dosarul de pitch, participam la prezentari impreuna cu dumneavoastra si va sfatuim in alegerea agentiei cu care sa lucrati. Neolevel este o agentie de marketing si nu intra in concurenta cu agentiile de publicitate, de aceea puteti fi siguri de impartialitatea noastra.

Desigur, puteti alege singuri. Dar retineti un lucru foarte important: in piata nu conteaza preferinta managementului companiei, ci preferinta clientului. Clientul este cel care da bani pe produsul sau serviciul dumneavoastra. Aveti grija sa faceti acest discernamant.

Un pitch decurge in cateva etape:
Decizia de a investi sume semnificative in publicitate
Invitarea agentiilor la „credentials”
Crearea setului de obiective si a dosarului de pitch
Crearea dosarului cu informatii despre produs si companie
Crearea briefului catre agentii
Selectarea listei de finalisti
Ghidarea agentiei in procesul creativ
Ascultarea prezentarilor
Alegerea agentiei
Negocierea si semnarea contractului

Desigur, urmeaza implementarea campaniilor, dar e necesar sa alegeti bine cu cine lucrati publicitatea pentru firma dumneavoastra.