"Multi primesc sfaturi, putini profita de ele" Publilius Sirius
Neolevel - Full Time Marketing
Neolevel - Full Time Marketing Home Companie Servicii Resurse BLOG CONTACT

home / servicii / imobiliare /
Marketing pentru Imobiliare


Echipa Neolevel are o experienta bogata in marketingul in imobiliare, atat pe plan national cat si international. Curriculum de expertiza a Neolevel s-a format pe piata locala, dar mai ales in cel mai dinamic loc de pe planeta pentru piata imobiliara – Dubai, UAE.

Neolevel vorbeste imobiliare si face marketing pentru imobiliare.

Daca sunteti dezvoltator, sunteti pus in situatia de a alege intre vanzarea prin forte proprii, cu agentii sau sa oferiti exclusivitate unei agentii imobiliare care se va ocupa si de comunicare. Dar fiecare proiect pe care il realizati este o carte de vizita pentru viitorul companiei duneavoastra.
servicii pentru dezvoltatori
 
Interesul agentiei este sa vanda proiectul, al dumneavoastra este sa creati o marca consistenta care sa va asigure succesul pe termen lung. Responsabilitatea imaginii firmei dumneavoastra va apartine. Nici o agentie nu va lupta sa va mentina imaginea, peste proiectul pe care I l-ati oferit in exclusivitate. Si daca ati ales sa vindeti prin agentii neexclusive sau prin forte proprii, cine se ocupa la dumneavoastra in firma de partea de comunicare?

Daca faceti parte din cei peste 80% dintre developeri care nu au un department de marketing si nu aveti puterea sau interesul sa dezvoltati unul chiar acum, chemati echipa Neolevel.

Daca sunteti agentie imobiliara, luptati sa obtineti vanzari cat mai mari. Asta este scopul dumneavoastra. Pentru asta aveti nevoie de proiecte exclusive si de cat mai multi developeri ca parteneri. Dar trebuie sa oferiti niste servicii mai complexe decat vanzarea imobilului, asa ca sunteti obligati sa faceti marketing pentru proiectele pe care le vindeti.
servicii pentru agentii imobiliare
 
Sunteti agentie imobiliara sau agentie de publicitate? Neolevel nu este nici una nici alta. Neolevel este un consultant in marketing, un partener al companiilor imobiliare care are in vendere interesul clientilor sai. Ne place industria imobiliara, ne plac proiectele ambitioase si suntem innebuniti dupa marketing.

Noi suntem cei care va pot lua de pe umeri responsabilitatea imaginii firmei developerilor, astfel incat sa faceti ceea ce faceti cel mai bine: vanzarea proiectelor imobiliare.
 
Verificati si celelalte servicii Neolevel